tuben.blogg.se

UMA

Publicerad 2014-08-30 11:15:00 i Allmänt,

Två dagar sedan det var första dagen. Efter två dygn helt ensam i ett stort hus var jag en smula lappsjuk och nervös inför att träffa det som skulle bli min klass. På dagarna har vi mest lek lekar för att lära känna varandra och igår kväll grillade vi och gick till Båten. Lämpligt nog en båt, som är en bar och som ligger precis vid skolan. Vi har även fått en rundtur i skolan där vi har fått se vad våra faddrar gjorde och ställde ut som "slutarbeten" från förra året och vad treorna och masterstudenterna har gjort. Sjukt imponerande och snygga grejer, och både insporerande och lite skräckinjagande på samma gång. De har gjort så bra saker efter bara ett år, jag hoppas verkligen att jag kan ta till mig och producera så bra arbeten som de har gjort till nästa sommar. Dessutom kommer vi att åka på två större studieresor i år, en inom Norden på hösten och en längre inom eller precis ikring Eurpoa. På hösten har de tidigare år har åkt till Köpenhamn och Stockholm så förhoppningsvis åker vi till Helsingfors eller Oslo, och de längre resorna har varit till Barcelona och Marocko. Jag hoppas vi kommer åka någonstans där jag inte redan har varit, även om det så klart är kul att återse städer på nya sätt också. Men östra Europa, typ Prag eller Budapest vore sjukt nice. Eller Wien. Eller Berlin, även om jag har varit där. Men det skulle nog vara en annorlunda stad att se genom en studieresa.
 
Hm, detta blir kanske inte det mest välformulerade inlägg märker jag, men jag har inte så mycket ord än. Allt är fortfarande nytt och mycket intryck, så jag får helt enkelt svamla och skriva allt eftersom tankarna kommer. Längtar till nästa helg och att mina möbler kommer också. Framförallt sängen. 
En av förra årets ettors slutarbete. 
Delar av min klass och mina faddrar
Mitt rum atm. Spartanskt och obekvämt. 
 
 

Om

Min profilbild

tuben

Jag heter Tove och är 23 år gammal. Studerar till Arkitekt i Umeå, där jag bor i ett kollektiv i en villa som jag delar med 5 tjejer. Tuben är ett smeknamn sedan gymnasiet och påminner om folk och minnen som är mig kära. Jag har en tendens att klä mig i svart och vitt och anser att grått är en sommarfärg då det är en ljusare nyans av svart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela