tuben.blogg.se

WATER

Publicerad 2014-12-14 22:50:22 i Allmänt,

Tänkte bara knappa in med en kort uppdatering om att jag lever och jobbar på. Första individuella projektet kommer med mycket press och nervositet. Så klart jättekul också, att äntligen får styra själv, lägga tid på att prova och undersöka de ideér jag har och att själv få bestämma hur tiden fördelas. Problemet är att uppförsbacken snabbt stiger mot 90 grader and beyond när huvudet ekar tomt och pappret är blankare än älven. Men idag har jag i varje fall byggt min mock-up modell till projektet i ett koncept som jag verkligen tror på. Äntligen, efter en extremt slitig helg. Modellen kunde ett tag även dubbeljobba som graduation cap:
(blir lite sugen på att prova färga en ombre när jag ser den här bilden, även om det är lika unikt som finnarna som atm frodas på min haka)
Btw, alla som inte har sett en älv som håller på att frysa igen i eftermiddagssol bör snarast besöka Norrland. Förslagsvis kan besöket kombineras med att hälsa på en saknad syster/kusin/kompis. Just sayin'...
 

Om

Min profilbild

tuben

Jag heter Tove och är 23 år gammal. Studerar till Arkitekt i Umeå, där jag bor i ett kollektiv i en villa som jag delar med 5 tjejer. Tuben är ett smeknamn sedan gymnasiet och påminner om folk och minnen som är mig kära. Jag har en tendens att klä mig i svart och vitt och anser att grått är en sommarfärg då det är en ljusare nyans av svart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela