tuben.blogg.se

66

Publicerad 2014-03-31 17:49:53 i Allmänt,

Måndag igen. Helgen blev lite förskjuten eftersom vi var ute både torsdag och fredag, vilket gjorde att lördag blev söndag och jag fick två söndagar denna helg. Visserligen inget jobbigt med det eftersom jag har börjat tycka att söndag är veckans bästa dag. Vilket visserligen kan ha något att göra med mina och Johannas söndagsfikor, drickandes kaffe med kanel och kardemumma vid det soliga köksbordet. 
 
I torsdags blev det Kalmars (igen) med liveband och lite öl, och i fredags Nouvelle och dans på Vdala. Blev i och för sig inte jättemycket dansande ska jag erkänna, mycket antagligen för att vi hade en väldigt rolig förfest hemma hos Carl och inte kom till Vdala förän halv 1. Tur att det i varje fall är 02 när det kör Nouvelle, annars väldigt segt med bara 30 minuters klubbande. Idag lyser solen igen, och jag och Johanna har precis kommit hem efter en kaffe på Güntherskas uteservering. Fint skare va'. Blandade ut klientelet lite, men det är en bra plats att sitta i solen och titta på folk som cyklar förbi. Nu ska det pluggas vidare inför helgen. Gah. Ibland vill man inte vilja saker så otroligt mycket som man vill för att man är rädd för vad som komma kan. 
 
Selfiövning. Skeptiskt i skolan och med sneda läppar och mammas gamla solglajjor i väntan på Johanna.
 

Om

Min profilbild

tuben

Jag heter Tove och är 23 år gammal. Studerar till Arkitekt i Umeå, där jag bor i ett kollektiv i en villa som jag delar med 5 tjejer. Tuben är ett smeknamn sedan gymnasiet och påminner om folk och minnen som är mig kära. Jag har en tendens att klä mig i svart och vitt och anser att grått är en sommarfärg då det är en ljusare nyans av svart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela