tuben.blogg.se

THE TOWN AINT THERE ANYMORE

Publicerad 2014-05-30 15:34:00 i Allmänt,

...'cause I drank it all. Jesus Christ on a skateboard vad jag va bakis igår. Skrev tvåans sista salstenta i onsdags så nu har jag bara en hemtenta och en omtenta kvar innan sommarlovet. Detta firades med hempubrunda. Vilket va riktigt jävla roligt. Eftersom vi va 14 pers som va med fick man slå ihop sig två och två för att vi inte skulle behöva stressa runt hela Uppsala. Vi började ute i Ulltuna, sedan till Fålhagen, efter det Studentvägen och avslutningsvis i Flogsta innan vi cyklade tillbara in till stan och dansade på Norrlands. Totalt en runda på ca 3 mil. Efter att ha skrivit tenta på Fyrislundsgatan ute i Boländerna. Det enda jag gjorde mer än att cykla i onsdags var att dricka alkohol. Jag och Stina bjöd på GT och linor (av Dextrosol, haha) till tonerna av Pepps Persson och Fronda. Repping Skåne och Västerås. Jag kommer inte lista allt jag faktiskt drack, för min egen ångests och min mors blodtrycks skull. Igår måddes det därmed riktigt jävla ruttet, och både Johanna och Erika va lika bakis de, även om de festat loss på annat håll. 
 
 
Och så här bra mådde jag dagen efter:
 
 
Installtionstekniken då, som jag bara hade en dag på mig att plugga till. Eftersom hela fredag eftermiddag och helgen förstördes pluggmässigt av att jag svimmade på redovisningen i fredags. Japp. Svimmade. Inte det roligaste jag har gjort, och det faktum att jag stog längst fram i en föreläsningssal och hade hela min klass framför mig när det hände gjorde inte heller saken bättre. Antagligen på grund av salt- och vätskebrist. Tycker ju inte att det är speciellt jobbigt att redovsia och stå framför publik. Inte heller hade jag ätit dåligt eller nåt sådant. Som tur va lyckades jag fånga/ bli fångad av Mäcs som stog bredvid mig så jag slog i varje fall inte i golvet. Kunde dock inte se något på ca 1 minut och har fått höra att jag blev helt vit och fick muskelkramper. När jag väl kom hem på fredagen sov jag 16 h i sträck och var sedan helt slut både lördag och söndag. Muntlig tenta i Geoteknik i måndags (kl 17.15  som tur va, skönt att vara långt ner på klasslistan) gjorde att jag pluggade det hela måndagen och sedan bara hade en dag på mig med Installationstekniken. Det gick ändå förvånansvärt bra. Ska erkänna att jag hade tur med frågorna, dvs det jag kunde bäst frågades det som. 

Om

Min profilbild

tuben

Jag heter Tove och är 23 år gammal. Studerar till Arkitekt i Umeå, där jag bor i ett kollektiv i en villa som jag delar med 5 tjejer. Tuben är ett smeknamn sedan gymnasiet och påminner om folk och minnen som är mig kära. Jag har en tendens att klä mig i svart och vitt och anser att grått är en sommarfärg då det är en ljusare nyans av svart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela