tuben.blogg.se

WHITE LIGHT CLAY

Publicerad 2014-06-26 18:43:19 i Allmänt,

Snabb uppdatering: 3 av 4 tentor kan jag lägga bakom mig (inklusive den mycket fruktade omtentan i Byggteknik 2) och sommarjobbet på Kadesjös är awsome.
 
Annars så står renoveringen av mitt nya hemmarum i startgroparna. Tapeter och tapetseringsdon är inhandlade och till helgen är startskottet planerat. Ska bli skönt när det är klart och jag slipper ha alla mina medtagna ägodelar i resväskor. Minus de som ligger en hög på skrivbordet så klart. Jag praktiskerar stenhårt systemet "lägga allting överst" numera. Ska bli så skönt att bli av med de alldeles för stora garderoberna och de fula björkmöblerna från IKEA. In med... så lite som möjligt. Rummet är på ca 10 kvm och direkt solljus in hindras av den inglasade altanen (som visserligen är väldigt ljus). Förutom att hämta ut de beställda tapeterna idag strosade jag också runt och kollade på möbler och kuddar på Öbergs. Snygga grejer, och eftersom jag har valt en vit tapet med vitt mönster (t.om. white light, antar att det för oss som tycker att vitt ibland kan bli lite djärvt?) planerar jag att ha lite roligare kuddar och mörkgröna bladväxter. Inbott utan att vara rörigt. Mysigt men stilrent. Minimalism med kontrast är ju det jag trivs bäst med. Och tycker är snyggast. Vag är den framtid när jag väljer storblommigt. 
 
WHITE LIGHT CLAY tapeten
Pinterest inspo
 
 
 

Om

Min profilbild

tuben

Jag heter Tove och är 23 år gammal. Studerar till Arkitekt i Umeå, där jag bor i ett kollektiv i en villa som jag delar med 5 tjejer. Tuben är ett smeknamn sedan gymnasiet och påminner om folk och minnen som är mig kära. Jag har en tendens att klä mig i svart och vitt och anser att grått är en sommarfärg då det är en ljusare nyans av svart.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela